Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
logo epirus espa logo

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ SEP ACTIVE

gym-45

FITBALL

Η προπόνηση με fitball δίνει νέα πνοή στην προπόνησή σας προσφέροντας έξτρα δυσκολία λόγω αστάθειας αλλά και ποικιλία στην προπόνησή σας. Κάνοντας βασικές ασκήσεις (π.χ. pushups, βυθίσεις, καθίσματα) με τη χρήση fitball δίνετε διαφορετικό ερέθισμα στους μύες, ενώ η χρήση της μπορεί να μειώσει την επιβάρυνση στη μέση ή/και στη σπονδυλική στήλη σε συγκεκριμένες κινήσεις (π.χ. ροκανίσματα).

gym-44

BOOTCAMP

Βασισμένο στην στρατιωτική εκπαίδευση , που έχει στόχο την βελτίωση του καρδιοαναπνευστικού συστήματος  όσο και την εκγύμναση των μυών όλου του σώματος. Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό κατά την διάρκεια  της άσκησης ,όσο και μετά το τέλος αυτής.

gym-43

WORKOUT OF THE DAY

Το W.O.D αποτελείται από συνεχώς μεταβαλλόμενες λειτουργικές κινήσεις ,(όπως ασκήσεις με το βάρος του σώματος και ασκήσεις με εξωτερικά φορτία) εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση, και στοχεύει στη βελτίωση των ικανοτήτων σας όπως καρδιοαναπνευστικη αντοχή, μυϊκή αντοχή, δύναμη ,ταχύτητα ,συντονισμό ,ευκινησία. Σκοπός του προγράμματος είναι να είμαστε καλοί σε πολλούς τομείς του fitness και όχι κορυφαίοι κάπου συγκεκριμένα.

gym-45

TRX

TRX (Total-Body Resistance Exercise) σημαίνει προπόνηση με αντιστάσεις για όλο το σώμα. Είναι ένα σύστημα που περιλαμβάνει ελαστικούς ιμάντες με χερούλια, ώστε να εκτελεστούν αμέτρητοι συνδυασμοί ασκήσεων, που όλες εκμεταλλεύονται το βάρος του ίδιου του σώματος. Aπευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλλου, από αρχάριους έως και πιο προχωρημένους. Το ασκησιολόγιο μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο του ασκούμενου ενώ με την τροποποίηση της κλίσης του σώματος κατά την εκτέλεση των ασκήσεων μεταβάλλεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας της άσκησης. Από τον πρώτο κιόλας μήνα γίνονται φανερά τα πρώτα αποτελέσματα γενικής ενδυνάμωσης, κυρίως στον κορμό, καθώς το TRX απαιτεί ισορροπία και την συμμετοχή του κορμού σε όλες τις ασκήσεις προκειμένου να διατηρηθεί η σωστή στάση του σώματος του ασκούμενου.

gym-44

LEG CORE

Πρόγραμμα ενδυνάμωσης που περιλαμβάνει τόσο ασκήσεις απομόνωσης όσο και λειτουργικές για τα κατω άκρα. Χρησιμοποιούμε το σωματικό μας βάρος αλλά και πρόσθετο εξοπλισμό όπως βαράκια, λάστιχα, Step. Το απόλυτο μάθημα για καλοσμιλεμένα πόδια.

gym-43

FAT BURNING

Η λειτουργική προπόνηση περιλαμβάνει ασκήσεις και κινήσεις που συναντάμε στην καθημερινότητα μας καθώς και σε πολλά αθλήματα. Είναι ένα πρόγραμμα που γίνεται με λάστιχα, fitball, bosu, ιμάντες αιώρησης(TRX), τροχαλίες(kinesis), medicine balls,το βάρος του σώματος κ.α. Γυμνάζει ολοκληρωμένα ολο το σώμα και ενδείκνυται για ολα τα επίπεδα ασκούμενων.

gym-45

BODY BARS

Το δημοφιλέστερο πρόγραμμα παγκοσμίως που συνδυάζει τα ελευθέρα βάρη για τη μείωση του σωματικού λίπους, τη μυική ενδυνάμωση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης σε σύντομο χρονικό διάστημα! Χρησιμοποιώντας χαμηλά προς μεσαία κιλά άλλα και υψηλό αριθμό επαναλήψεων, το BODY MUSCLE προσφέρει μία ολοκληρωμένη προπόνηση για όλο το σώμα κατά την οποία επιτυγχάνεται η απώλεια έως και 540 θερμίδων. Ο Instructor μέσα από επιστημονικά αποδεδειγμένες κινήσεις, καθοδηγεί τους συμμετέχοντες στη σωστή εκτέλεση των ασκήσεων, οι οποίες συνδυάζονται με εξαιρετικά playlists. Έτσι, δημιουργείται ένα κλίμα που δίνει κίνητρο στους ασκούμενους να επιστρέφουν στο μάθημα ξανά και ξανά, στοχεύοντας όλο και πιο ψηλά!

gym-44

ZUMBA

Nέο είδος χορού που υπερνικά όλες τις…δίαιτες! Λέγεται Zumba και εμπνευστής του χορού είναι ο χορογράφος της Σακίρα. Aερόβια προπόνηση που ενσωματώνει λάτιν βήματα σε χορογραφίες που θα σας ενθουσιάσουν, ανεβάζοντας την διάθεση σας στα ύψη. 

gym-43

ABS & LEGS

Αποκτήστε καλοσχηματισμένους κοιλιακούς και δυνατούς ραχιαίους, σφιχτούς γλουτούς και γράμμωση στα πόδια σας, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό της αίθουσας. Ένα πρόγραμμα για όλα τα επίπεδα.

gym-45

STRENGTH 4 ALL

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης που στοχεύει στη βελτίωση δύναμης, αντοχής και ισορροπίας. Σμίλευσε την κάθε μυϊκή ομάδα του σώματός σας με βαράκια, λάστιχα αντίστασης και μπάλες.

gym-44

VINYASA YOGA

Η Vinyasa Yoga είναι μια πιο δυναμική μορφή της γιόγκα που βασίζεται κυρίως στον συγχρονισμό της αναπνοής με την κίνηση. Όπως όλες οι μορφές της γιόγκα, η βινιάσα προσφέρει σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία μέσω της μυϊκής ενδυνάμωσης, διάτασης και σωστής αναπνοής χαρίζοντας στους ασκούμενους ευεξία και χαλάρωση.

gym-43

PILATES MAT

Η μέθοδος Pilates αποτελείται από ασκήσεις που έχουν ως στόχο τον έλεγχο και την σταθερότητα του κέντρου σώματος (power house), την αύξηση της ευλιγισίας και της μυϊκής ενδυνάμωσης όλου του σώματος. Πετυχαίνοντας έτσι, καλύτερη ορθοσωμία, και πρόληψη/αποκατάσταση τραυματισμών. Το Pilates είναι κατάλληλο για όλα τα επίπεδα, από τον αρχάριο μέσω ασκούμενο, μέχρι και τον αθλητή υψηλού επιπέδου.

gym-45

LEG SHOCK

Ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών. Αποτελεί ένα εναλλακτικό πρόγραμμα που αποσκοπεί στη καύση του λίπους πιο τοπικά και στην μυϊκή ενδυνάμωση των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων, ενώ παράλληλα βοηθά στην καλύτερη αιμάτωση των συγκεκριμένων περιοχών.

gym-44

MTB Functional

Χρησιμοποιώντας το σώμα ως σύνολο, σαν ολοκληρωμένη μονάδα, ο ασκούμενος εκτελεί “λειτουργικές” ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις που δίνουν έμφαση στην ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον πυρήνα και σταθεροποιούν το σώμα. Είτε προπονείστε για οποιοδήποτε άθλημα, είτε θέλετε απλά μία καλύτερη ποιότητα ζωής, το MTB Functional σας παρέχει μία αποτελεσματική, ξεκάθαρη και χωρίς περιορισμούς προπόνηση, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων σας.

gym-43

STEPABILITY

Μια μορφή αέροβιας άσκησης  σε συνδυασμό με πολυαρθρικές ασκήσεις με σκοπό τη βελτίωση της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, τη μυική αντοχή των κάτω άκρων και την ενδυνάμωση. Επίσης βοηθά στην βελτίωση της γενικής φυσικής κατάστασης και κυρίως συμβάλει στην μείωση του ποσοστού λίπους στο σώμα.

gym-45

TABATA

Η Tabata είναι μία διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, που τα οφέλη της είναι ορατά τόσο στην φυσική κατάσταση, όσο και στο κάψιμο λίπους. Όλο και περισσότεροι πολυάσχολοι άνθρωποι προτιμούν να προπονηθούν με Tabata, επειδή εξοικονομεί πολύ χρόνο. Προκαλεί το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, στον ελάχιστο χρόνο που χρησιμοποιείτε για να δείτε τα ίδια, ακόμα και καλύτερα αποτελέσματα!

gym-44

FIGHT BO

Το Fight Bo είναι μια δυναμική μορφή αερόβιας γυμναστικής που συνδυάζει κινήσεις από πολεμικές τέχνες με χορό και μουσική. Σκοπός του είναι η εκγύμναση του σώματος, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και η φυσική ηρεμία. Κάθε μάθημα διαρκεί περίπου μια ώρα και καταναλώνονται από 500 έως 800 θερμίδες. Το Fight  Bo γυμνάζει όλο το σώμα και δυναμώνει τους μυς. Βελτιώνει την ισορροπία, την ευελιξία, την αντοχή, τη δύναμη και το συντονισμό. Βοηθάει την κυκλοφορία του αίματος και την σωστή λειτουργία της καρδιάς.

gym-43

SPINNING

Tο Spinning είναι ένα αποτελεσματικό ομαδικό πρόγραμμα cardio με τη χρήση στατικού ποδηλάτου και υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων trainers που σας κινητοποιούν και σας ωθούν να ξεπεράσετε τα όριά σας. Το spinning είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες που θέλουν να βελτιώσουν και να διατηρήσουν τη φυσική τους κατάσταση, αλλά και να χάσουν βάρος. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα σας ανεβάσει και την διάθεση! Δοκιμάστε ένα ομαδικό μάθημα Spinning!

Υπηρεσιες Fitness

gym-45

Small Group Personal

Έχετε βαρεθεί τα ομαδικά προγράμματα; Δε βλέπετε τα αποτελέσματα στο σώμα σας που θα θέλατε να δείτε; Έχετε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της γυμναστικής γιατί εκτελέσατε λάθος κάποια άσκηση και δε σας διόρθωσε κανείς; Μήπως απλά θέλετε αποκλειστικότητα; Στο SEP Active Boutique Gym σας έχουμε τη λύση! Προσωπική γυμναστική ή αλλιώς Personal Training μόνος σας ή σε group 4 ατόμων!

gym-44

Reformer Pilates

Το Reformer Pilates είναι το πιο διάσημο μηχάνημα Pilates, το οποίο σχεδιάστηκε από τον Joseph Pilates για την εφαρμογή της μεθόδου του. Το reformer φιλοξενεί κινήσεις πλήρους εμβέλειας, που βοηθούν στην αύξηση ευλυγισίας και χτίσιμο δύναμης. Καλλιεργεί το μήκος των μυών και όχι τον όγκο αυτόν ενώ παράλληλα εκπαιδεύει το σώμα να το διατηρήσει.Οι διαφορετικές αντιστάσεις που παρέχει ο πάγκος του reformer αναπτύσει την δύναμη στον πυρήνα και ένας ισχυρός πυρήνας σημαίνει καλύτερη ισορροπία και στάση σώματος.

gym-43

Indoor Cycling

Το Indoor Cycling είναι μια από τις αποδοτικότερες μορφές προπόνησης με αναρίθμητα θετικά στοιχεία! Εκτός από το γεγονός ότι σφίγγει το σώμα, υπάρχει τεράστια καύση θερμίδων και λίπους, ενεργοποιώντας εμφανώς τον μεταβολισμό, ενώ βοηθάει στην μυϊκή τόνωση και σύσφιξη, αλλά όχι στην αύξηση του μυϊκού όγκου, αυξάνοντας επίσης τη διάθεσή του αθλητή ενώ προκαλεί ευφορία λόγω της έντονης έκκρισης ενδορφινών κατά τη διάρκεια της άσκησης.

gym-47

Crossfit

Το Crossfit αποτελείται από συνεχώς μεταβαλλόμενες λειτουργικές κινήσεις (όπως τρέξιμο, κωπηλασία, ποδήλατο, ασκήσεις με το βάρος του σώματος και ασκήσεις με εξωτερικά φορτία), εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση και με στόχο την βελτίωση των ικανοτήτων του αθλούμενου στις δέκα αναγνωρισμένες περιοχές του fitness: καρδιοαναπνευστική αντοχή, μυική αντοχή, δύναμη, ευελιξία, ισχύς, ταχύτητα, συντονισμός, ευκινησία, ισορροπία, και ακρίβεια.

gym-44

Οργανα Γυμναστικης

Τα ελεύθερα βάρη με την εξαιρετική τους ευελιξία, είναι το απόλυτο εργαλείο τόσο για τους δομικούς όσο και για τους λειτουργικούς σας στόχους! Αυτό συμβαίνει γιατί η προπόνηση με ελεύθερα βάρη προσφέρει συνολική σωματική διέγερση, καθώς συγκεκριμένοι μύες δουλεύουν για την αύξηση της μάζας τους αλλά αντίστοιχα οι μύες του υπόλοιπου σώματος λειτουργούν ως σταθεροποιητές προσφέροντας έτσι συνολική εκγύμναση!

gym-43

Θεραπ. Ασκηση

Η Θεραπευτική Άσκηση και Αποκατάσταση στοχεύει στην πλήρη λειτουργικότητα του ασθενή/τραυματία, ο οποίος μπορεί να είναι είτε ένας αθλητής είτε ένας απλός ασκούμενος, και την εξάλειψη των συμπτωμάτων του. Περιλαμβάνει το συστηματικό ποσοτικό προσδιορισμό τόσο της φυσικής λειτουργίας όσο και των ψυχολογικών παραγόντων που οδηγούν στη θεραπευτική διαδικασία. Το λειτουργικό πρόγραμμα ειναι ένας συνδιασμός ασκήσεων ευκινησίας και ιδιοδεκτικότητας/κιναισθητικής κατάρτισης, καθώς επίσης και των παραδοσιακών στοιχείων της Φυσικής Αγωγής τη δύναμη και την ευελιξία που επιτρέπει στον ασθενή/τραυματία να συμμετέχει σε δραστηριότητες που είχε πριν τον τραυματισμό/πάθηση, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο επανεμφάνισης της ζημίας.

sepactive kangoo jumps image

Kangoo Jumps

Είναι μια μέθοδος γυμναστικής που γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών που μιμούνται το πήδημα των καγκουρό. Τα συγκεκριμένα παπούτσια προστατεύουν το σώμα σας κατά τη γυμναστική καθώς απορροφούν τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή τα γόνατα, η μέση και η σπονδυλική στήλη. Είναι ένα 45λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο αφορά καθαρά την αερόβια άσκηση, ενώ βοηθάει και βελτιώνει την αντοχή, τη φυσική κατάσταση και την ισορροπία!

sepactive fight club image

Fight Club

Το Fight club είναι τμήμα που συνδυάζει μαχητικές κινήσεις διαφόρων πολεμικών τεχνών. Απευθύνεται σε προχωρημένους  καθως και αρχάριους ασκούμενους, που επιθυμούν να βελτιώσουν την γενική και ειδική φυσική τους κατάσταση. Το συγκεκριμένο είδος προπόνησης έχει ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση του σώματος αυξάνοντας την ικανότητα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας.

gym-44

Tae Kwon Do

Το TaekwonDo είναι αναμφισβήτητα η αγαπημένη πολεμική τέχνη όλων των παιδιών! Με την καθοδήγηση της προπονήτριας μας, Labrini Zikou του AC Taekwondo Ioanninon, τα παιδιά μέσω προπόνησης αναπτύσσουν το μυοσκελετικό τους σύστημα, αποκτούν αντίληψη του χώρου και της απόστασης, ισορροπία και συγχρονισμό κινήσεων. Η ενασχόληση με το άθλημα του προσφέρει στο παιδί σωματικές αλλά και πνευματικές ικανότητες! Περιμένουμε όλα τα παιδιά 4-12 ετών στο SEP Active Boutique Gym για να μάθουν και να απολαύσουν τις αρετές και τα οφέλη του TaekwonDo!

gym-44

Ρυθμικη Γυμναστικη

Στα SEP Active Boutique Gym περιμένουμε όλα τα κοριτσάκια από 6 ετών και άνω για να γνωρίσουν το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής! Κοριτσάκια με αγάπη στον χορό και στο μπαλέτο, συνδυάζουν κίνηση, ασκήσεις με συνοδεία μουσικής με τη βοήθεια των οργάνων ρυθμικής (σχοινάκι, μπάλα, στεφάνι, κορίνες, κορδέλα) και έτσι τέχνη και αθλητισμός συνυπάρχουν δίνοντας ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Αυτή είναι η ρυθμική γυμναστική!

Επικοινωνηστε μαζι μας

SEP ACTIVE

Οροι Χρησης

Ωραριο Λειτουργιας

Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00 - 23:00

Σάββατο: 08:00 - 20:00

Κυριακή: Κλειστά

Επικοινωνια

Τηλ.: 26510 45005

Διεύθ.: Λεωφ. Δωδώνης 119

Email: sep@sepactive.gr

f: @sepactive

ig: @sepactive

yt: @sepactive