Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
logo epirus espa logo

SEP ACTIVE

Διατροφολογος

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΚΙΛΑ!

Γιατι ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ;

Ο ρόλος του Διατροφολόγου είναι συμβουλευτικός και υποστηρικτικός. Στόχος είναι να βοηθά το άτομο να βρίσκει λύσεις στην προσωπική του σχέση με το φαγητό μέσα από εξατομικευμένα πλάνα διατροφής. Έτσι, μπορούν να αναγνωρίσουν μαζί τις αδυναμίες του ατόμου και να βρουν άμεσες και στοχευμένες λύσεις σε αυτές. Το άτομο μέσα από τη δημιουργία εξατομικευμένου πλάνου διατροφής σύμφωνα με το προσωπικό πρόγραμμα του, τις ανάγκες του και τις επιθυμίες του, να μάθει από τον διατροφολόγο πως πρέπει να τρώει , γιατί πρέπει να τρώει σε αυτές τις ώρες και άλλες πολλές χρήσιμες πληροφορίες ώστε να καταλάβει και να βελτιώσει την σχέση του με την τροφή του. Συγκεκριμένα, ο ρόλος του διατροφολόγου είναι καθοδηγεί σωστά το άτομο και μέσα από διατροφικές συστάσεις να τον βοηθήσει να “ανοίξει” πιο εύκολα το δρόμο προς την σωστή και υγιή απώλεια βάρους ενώ παράλληλα υποστηρίζει ψυχολογικά σε κάθε ατασθαλία που είναι φυσικό να συμβεί και να βρίσκει τρόπους και λύσεις μαζί με το ίδιο άτομο ώστε οι ατασθαλίες του να γίνουν λιγότερο συχνές με το πέρας του χρόνου και σαν αποτέλεσμα το άτομο να φτάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

diet sep active gym ioannina

Επισκεφτειτε τoν Διατροφολογο του SEP active

Το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο. Είναι δηλαδή προσαρμοσμένο στις προσωπικές σας ανάγκες και δυνατότητές, ώστε να μπορείτε να το ακολουθήσετε με περισσότερη ευκολία και θέληση.

Αθλητικη Διατροφη

Οι αθλητές αλλά και οι ασκούμενοι γενικότερα, έχουν διαφορετικές ανάγκες από ένα άτομο που κάνει καθιστική ζωή. Η καθοδήγηση της διατροφής από έναν διαιτολόγο θα βελτιώσει την απόδοση στην σωματική άσκηση, καλύπτοντας τις ανάγκες σε ενέργεια και σε θρεπτικά συστατικά.

Εξατομικευμενο προγραμμα διατροφης

gym_27
gym_36

Δειτε ακομα

Hypoxi

Solarium

Cryosauna

Cryofan

Purelight

Purelift

Recovery Pump

Emssculpt

miha bodytec

Τι πρεπει να περιμενετε

 

 • Σωματομετρήσεις
 • Ανάλυση σύστασης σώματος (λιπομέτρηση)
 • Διατροφική αξιολόγηση
 • Λήψη ιατροφαρμακευτικού ιστορικού, ιστορικού βάρους & διατροφικών συνηθειών

Αφού ολοκληρωθούν οι μετρήσεις και λαμβάνοντας υπόψη τις συνήθειες και τον τρόπο ζωής του καθενός, συντάσσεται το πρώτο εξατομικευμένο διαιτολόγιο, έτσι ώστε οι αλλαγές να είναι εφικτές και διατηρήσιμες εξασφαλίζοντας παράλληλα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι μετρήσεις του σώματος υπολογίζονται με ακρίβεια από σύγχρονο διαιτολογικό εξοπλισμό.Η ανάλυση σύστασης σώματος γίνεται με το Tanita, ένα μηχάνημα που δείχνει όλες τις τιμές που μας ενδιαφέρουν και που καθορίζουν το πρόγραμμα διατροφής που θα συστήσει ο διατροφολόγος μας. Το Tanita μετρά από τη λιπώδη και μυϊκή μάζα μέχρι τη μεταβολική ηλικία και την κατακράτηση υγρών, ενώ «βλέπει» και το σπλαχνικό λίπος που δεν φαίνεται στην απλή λιπομέτρηση.

 • Διατροφική εκπαίδευση

Διατροφική εκπαίδευση σημαίνει ότι ο διατροφολόγος εξηγεί πώς λειτουργεί ο οργανισμός μας, τι χρειαζόμαστε για να κάνουμε καλές καύσεις, τι σημαίνει ο μεταβολισμός, πώς μπορούμε να τον αυξήσουμε ώστε να καίμε περισσότερες θερμίδες, τι πηγές τροφίμων είναι καλό να συνδυάζουμε ώστε να αισθανόμαστε κορεσμό και ποιες για να μην πεινάμε και καταφεύγουμε στο τσιμπολόγημα.

 • Εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής για έλεγχο βάρους
 • Διερεύνηση και αξιολόγηση βαθμού κινητοποίησης και προσωπικών κινήτρων για αλλαγή συμπεριφοράς
 • Ανάπτυξη τεχνικών για την αποφυγή επαναπρόσληψης βάρους

Ο διατροφολόγος μας εκπαιδεύει στην ισορροπημένη διατροφή, ώστε να έχουμε φυσιολογικό βάρος και να ακολουθούμε σωστές επιλογές για όλη μας τη ζωή. Οι συνεδρίες παρακολούθησης γίνονται κατά κανόνα ανά μία ή δύο εβδομάδες, ωστόσο υπάρχει ευελιξία στη συχνότητα. Κάθε συνεδρία έχει σκοπό να διασφαλίσει την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και καταστάσεις υγείας. Η απώλεια βάρους ενθαρρύνεται μέσα από μία ευχάριστη διαδικασία, κατά την οποία προάγεται η υιοθέτηση της ορθής διατροφικής συμπεριφοράς

 • Μέτρηση μυικής μάζας, οστικής μάζας & λίπους. Ελέγχουμε, καταγράφουμε και συγκρίνουμε με ακρίβεια και εγκυρότητα, το ποσοστό της μυϊκής μάζας, της οστικής μάζας αλλά και του λίπους του σώματός σας, καθώς και παρατηρούμε την πορεία και την εξέλιξή του.
 • Μέτρηση συνολικών υγρών σώματος. Ελέγχουμε και καταγράφουμε την κατακράτηση των υγρών του σώματος σας καθώς και αν ενυδατώνεται σωστό ο οργανισμός σας.
 • Μέτρηση μεταβολικού ρυθμού. Καταμετράμε πόσες θερμίδες καταναλώνει το σώμα μας σε 24 ώρες ενώ βρίσκεται σε ηρεμία.

Επικοινωνηστε μαζι μας

SEP ACTIVE

Οροι Χρησης

Ωραριο Λειτουργιας

Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00 - 23:00

Σάββατο: 08:00 - 20:00

Κυριακή: Κλειστά

Επικοινωνια

Τηλ.: 26510 45005

Διεύθ.: Λεωφ. Δωδώνης 119

Email: sep@sepactive.gr

f: @sepactive

ig: @sepactive

yt: @sepactive